A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 165 gasten online
Ophalen schoolboeken van 7 t/m 11 augustus 2017
dinsdag 01 augustus 2017 10:31
Het nieuwe schooljaar staat voor de boeg!
 
Het schema voor het ophalen van de schoolboeken is bekend. Je vindt dit schema hier om te downloaden. Hou je alsjeblieft aan de aangegeven data en tijden. Dat voorkomt (lange) wachttijden.
 
Om de boeken mee te krijgen is het volgende nodig:
Lees meer...
 

 

Lachende gezichten overal waar je keek. Ouders, leerlingen en leerkrachten. Iedereen was dolblij omdat werd gevierd dat de examenkandidaten loon naar werken kregen. De champagne vloeide rijkelijk maar werd vooral gebruikt om geslaagde leerlingen van een douche te voorzien.

Lees meer...
 
Catwalk Reseen Recycled 2017 Edition
maandag 19 juni 2017 23:01

Ook dit schooljaar hebben alle leerlingen van de derde klassen van het Radulphus College het vak Beeldende Vorming afgesloten met hun eindpresentatie: de modeshow Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College edition 2017. Tijdens de derde en vierde periode zijn de leerlingen in kleine groepjes bezig geweest met dit project.

Lees meer...
 
Radulphus College te Koop: Wie biedt het meest?
maandag 05 juni 2017 16:09
 
Op 5 juni, werd het Radulphus College in de ochtend voor een paar uur 'for sale' aangeboden. Een eindexamen actie van de 'Class of 2017’. Het was even een chaos met toilet papier, plastic linten, gespannen touw en water pistolen. Overal waren ze, in pijama's, onder de overdekte, op het dak en op het bordes!
Gelukkig hebben een aantal ook geholpen om alles weer netjes in orde te maken.
 
En nu nog 2 kleine weekjes in spanning wachten op de uitslag.
Vooralsnog heeft niemand op de school geboden dus het is nog van ons! Met het vooruitzicht op de nieuwbouw!
Lees meer...
 
Radulphus College Baaidag 2017 Weer Een Groot Succes
zaterdag 03 juni 2017 12:36
 
De Radulphus College baaidag was weer een groot succes! 
Onze leerlingen hebben zich goed kunnen vermaken op het mooie strand van Cas Abao. Iedereen kon zijn gang gaan met spelletjes, muziek en natuurlijk chillen. Ook de lunch verzorgd door the Trader was voortreffelijk. Het was erg gezellig. 
Geniet van de foto's.
Lees meer...
 
HBO-Tour 2017: bijzonder geslaagde trip naar Nederland
zondag 07 mei 2017 10:14

Van donderdag 27apr17 tot en met zaterdag 06 mei 2017 vond de HBO-Tour Radulphus College 2017 plaats. In totaal hadden 64 leerlingen uit havo 4 zich voor deze studiereis ingeschreven. De leerlingen werden begeleid door 9 docenten.

Lees meer...
 
Monseigneur Luis Antonio Secco op bezoek Radulphus College
woensdag 05 april 2017 23:40
 
 
Op 5 april 2017 heeft Monseigneur Luis Antonio Secco een bezoek gebracht aan het Radulphus College in het kader van de vastenperiode. De bisschop werd vergezeld door pastoor Ronald Kiban, de 'huispastoor' van onze school. Onder de overdekte werden de examenleerlingen toegesproken. Vervolgens werd een bezoek gebracht aan de docenten godsdienst mevrouw Petrona en mevrouw Kopra. Daarna bracht de bisschop een bezoek aan een muziekles. Ten slotte vond er een rondleiding plaats bij de in aanbouw zijnde lokalen aan de westzijde van de school.
Lees meer...
 
3e klas Radulphus College naar Sint Maarten!
maandag 20 maart 2017 10:38
Zondag 19 maart was het zover. De groep leerlingen van de 3e klas van het Radulphus College is vertrokken naar Sint Maarten. Daar werden ze warm onthaald door de leerlingen van het Milton Peters College die in januari jongstleden bij ons te gast waren. Op de foto hierboven het warme onthaal op Sint Maarten. Hieronder een fotoimpressie van het vertrek.
Veel plezier in SXM!
 
Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 24