A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 137 gasten online
Namens de Oudercommissie
donderdag 10 september 2015 20:57

Beste ouders,

De vakantie is ruim een maand voorbij, hoewel het gevoelsmatig wel heel lang geleden lijkt. De eerste schoolweken zijn achter de rug en zelfs de eerste overhoringen en toetsen vinden nu plaats.

Wij hopen dat u, samen met uw kind(eren), een goed begin van het schooljaar heeft gehad. In het bijzonder heten wij de brugklassers hartelijk welkom op onze school. Wij hopen dat de nieuwkomers zich inmiddels al een beetje thuis voelen op school en u al een beetje gewend zijn geraakt aan de nieuwe routine.

Lees meer...
 
Tennis sterren
zondag 06 september 2015 21:04

Vrijdag 4 september was het weer eens feest op het Radulphus College. Drie van onze brugklas leerlingen werden gehuldigd voor hun mooie prestaties op het gebied van tennis.

Lees meer...
 
Introductiedagen Schooljaar 2015-2016
zondag 16 augustus 2015 22:36

Op vrijdag 7 augustus 2015 vonden de introductiedagen plaats van de verschillende klassen. Je kan bijna zeggen dat het Radulphus College verspreid was over het hele eiland! Van de beach aan de Caracasbaai tot aan Kokomo Beach.

Derde Klassen

Voor de derde klassen was het in nieuwe stijl. Dit jaar gewoon op school. Voor de pauze hebben de mentoren allerlei activiteiten ondernomen gericht op het leren samenwerken en het kennismaken met elkaar. Na de pauze hebben mw. Chinka Ilario en mr. Mongen elk twee workshops verzorgd voor een groep van vier klassen. Volgens ons is de introductiedag een geslaagde dag geweest.

Lees meer...
 
De kop is eraf!
zaterdag 15 augustus 2015 14:50

Een spiksplinternieuw schooljaar is van start gegaan. En het is voor iedereen binnen de schoolgemeenschap, met name in de beginfase, een periode van frisse moed, goede voornemens en hoop op goede resultaten. Maar niet alleen het jaar is nieuw. Er is sprake van nieuwe leerlingen, nieuwe leraren, nieuwe ouders. De brugklassers en veel havo 4 leerlingen hebben te maken met een nieuwe school en nieuwe vrienden.

Het afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van mw. Heijmans, mw. Helmijr en ook mw. de Windt. Dit schooljaar heten wij een aantal nieuwe docenten welkom. Ze zijn: Mw. Lisanne Paalvast (LO), mw. Jennifer Peterson (EN), mw. Anneroos De Kort (AK en ASW en even NE) en mw. Monique Bulo (EC en MO). De RC familie heet hun welkom en wenst hun een geweldig schooljaar.

Lees meer...
 

 
Teken de Petitie “Behoud gelijkstelling Nederlandse diploma”
dinsdag 30 juni 2015 10:10

Wij, ouders, leerlingen, docenten en alle andere betrokkenen in het onderwijs of burgers van Curacao,

Constateren:

  • Dat Minister Dick besloot om de nieuwe exameneisen voor HAVO en VWO niet in te voeren op Curaçao.
  • Dat haar besluit genomen is om te bereiken dat er “minder extra gezakte leerlingen” zullen zijn.
  • Dat leerlingen op Curaçao voortaan makkelijker kunnen slagen voor eenzelfde havo- of vwoexamen dan leerlingen in Nederland.
  • Dat dit een degradatie betekent van ons havo- en vwo onderwijs en havo- en vwodiploma.
  • Dat daarmee de automatische gelijkstelling van ons diploma aan dat van Nederland op het spel wordt gezet.
Lees meer...
 
Slaag/zakregeling havo en vwo
zondag 28 juni 2015 17:34
Op 19 juni heeft de Minister van Onderwijs een brief gezonden aan de schoolbesturen en de schoolleiders. Onderwerp: de slaag/zakregeling en de bijbehorende diploma-erkenning van havo- en vwo-scholen. Het Rooms Katholiek Centraal Schoolbestuur heeft een reactie hierop  geformuleerd.  
 
Telefoonnummer Radulphus College Curacao via Google onjuist
dinsdag 23 juni 2015 11:14

Zoekt u via Google naar het telefoonnummer van het Radulphus College? Helaas krijgt u dan een onjuist nummer. De juiste telefoonnummers van het Radulphus College zijn:

+5999 7376008

+5999 7376044

De medewerkers van onze administratie staan u graag te woord.

 
Class of 2015: Geslaagd!
zondag 14 juni 2015 14:44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weer is er een succesvol schooljaar voorbij.  Weer heb je vol spanning gewacht op de dag van de uitslag. 12 juni, het was weer feest op het Radulphus College. De champagne vloeide rijkelijk, zowel over de hoofden en kleding als door de kelen. Een jaar hard werken ligt weer achter je. Op naar de volgende uitdaging, de wijde wereld in.

 

Pabien! You did it!

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 10 van 24