A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 166 gasten online
Toetsrooster periode 2 aangepast
dinsdag 01 december 2015 14:23

Een bericht van de rector:

Wij hebben begrepen dat de nieuwe inrichting van het rooster voor de toetsweek van periode 2 voor nogal wat onrust en onduidelijkheid heeft gezorgd.  Deze nieuwe inrichting had wellicht eerder bekend gemaakt moeten worden.

Daarom hebben de oudervereniging van het Radulphus College en de directie van de school aan het RK Centraal Schoolbestuur verzocht om voor periode 2 terug te gaan naar de oude inrichting van het toetsrooster. Dit verzoek is door het RK Centraal Schoolbestuur gehonoreerd. Dit betekent dat het rooster van de toetsweek van periode 2 wordt herzien in een rooster ‘oude stijl’. Zo spoedig als mogelijk is wordt dit aangepaste rooster bekend gemaakt.

Het RK Centraal Schoolbestuur geeft aan dat zij verwacht dat de school hiermee voldoende tijd en ruimte wordt geboden om vanaf de derde toetsweek wél een toetsrooster in een nieuwe vorm in werking te kunnen laten treden. Overigens zullen er ook met betrekking tot de vierde toetsweek veranderingen optreden. Daarbij wordt gestreefd naar toepassing van de richtlijnen van het RK Centraal Schoolbestuur.

Mw. M. Thomasia-Keiren

 
Magister voor ouders en leerlingen
maandag 30 november 2015 20:21

Cijfers en klassenboekgegevens zien? Klik hier  magister-6-logo

 

Zijn er vragen over Magister, mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Ook verzoeken omtrent de inloggegevens graag naar bovenstaand e-mailadres mailen.

 
Sportieve Vrijdag
zondag 29 november 2015 12:51

Vrijdagmiddag 20 november hebben er op het Radulphus College 3 vriendschappelijke wedstrijden plaatsgevonden in het kader van de schoolsport. 

- het softbalteam heeft tegen Marnix Cas Cora gespeeld.
- de voetballers hebben tegen Vespucci College gespeeld. Er hebben 2 voetbalwedstrijden plaatsgevonden: een voor de onderbouw en een voor de bovenbouw.
Het was een zeer geslaagde en sportieve middag!
Ter kennismaking met het softball team en het volleyball team enkele foto's. (met dank aan mw. L. Paalvast)
 
Lees meer...
 
'Suppen' op het Spaanse Water
zondag 29 november 2015 12:27
Op zondag 15 november heeft klas H3D een sportieve klassenactiviteit gehad: een SUP-tour op het Spaanse Water. Vanaf de windsurfschool zijn de leerlingen met een boot het Spaanse water op gevaren. Langs de mangroves lagen de supboards al voor ons klaar; waarna we terug gepeddeld zijn naar de windsurfschool. Na de suptour hebben we Fort Beekenburg nog even beklommen.
Tot slot hebben we de middag afgesloten met hamburgers van de bbq. Kortom, een zeer geslaagde SUP-middag!
Geniet maar van de foto's (met dank aan de mentor mw. L. Paalvast en Sup.Curaçao)
 
Lees meer...
 
Tweede Toetsperiode
zondag 22 november 2015 07:55


De tweede Toetsweek staat voor de deur! Nog 2 weken en dan is het zover!

Klik op de onderstaande links om de toetsroosters van toetsweek 2 te downloaden.

Zet 'm op allemaal. Veel succes!

 
V3F op de top!
zondag 25 oktober 2015 15:30

Op zondag 4 oktober heeft er een klassenactiviteit plaatsgevonden voor V3F.

Het was een zeer geslaagde dag die de band tussen de leerlingen nog sterker heeft gemaakt.

Ze hebben afgezien tijdens de beklimming van de Christoffelberg, er is samengewerkt, men heeft elkaar geholpen, maar er is ook heel veel plezier gemaakt. 

Dhr. Percy Werners heeft heel wat mooie foto's gemaakt van de dag, enkele daarvan kun je hier bekijken.

Lees meer...
 
Opleidingen met loting
zondag 25 oktober 2015 10:55

Wilt uw kind in Nederland studeren? Wist u dat voor sommige opleidingen of opleidingsplaatsen meer aanmeldingen binnenkomen dan het aantal beschikbare plaatsen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de volgende zeer gewilde studies: chemie, accountancy, ergotherapie, criminologie, diergeneeskunde, economie, farmacie.  In zulke gevallen voert DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) van het Nederlandse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap dan een loting uit.

Voor uw informatie plaatsen wij hier de definitieve opgave lotingstudies HBO en WO van het studiejaar 2015-2016. Voor meer informatie kunt u terecht op deze website en natuurlijk ook bij de decaan van de school.

 
Regen (baai) dag
maandag 05 oktober 2015 09:46

Teleurgesteld waren ze wel, maar bijna iedereen heeft er toch maar wat leuks van gemaakt. Door het slechte weer op Banda Bou, vrijdag 2 oktober,  is Radulphusdag aan de baai van Cas Abou afgelast.

Lees meer...
 
Dia di Kultura
zondag 27 september 2015 20:52


Op woensdag 23 september heeft het Radulphus college, na de pauze,  haar ‘Dia di Kultura’ gevierd. Er waren Curaçaose lekkernijen,
‘muzik di ka’i orgel’ en een tambu groep. Een ‘torneo di domino’ kon niet achterwege blijven en de overdekte zat dan ook vol! Nog net even feesten voor de toetsweek!

Dank aan dhr. Elvis Chakoetoe en zijn team voor de organisatie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 9 van 24