A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 136 gasten online
Afsluiting Goede Week Radulphus College
donderdag 24 maart 2016 23:36

Traditiegetrouw sluiten wij de Goede Week af met een boeteviering. Dit jaar werd het weer, na een paar jaar de school als locatie, in de kerk van Brievengat gevierd.

De kruisweg van Jezus werd doorlopen en afgewisseld met gevoelige en toepasselijke boodschappen van leerlingen en docenten, en prachtige zang.
De propvolle kerk heeft aandachtig geluisterd en genoten van wat er allemaal werd gebracht. Daarna werd er verder gevierd op school met een paasontbijt en andere activiteiten.

Lees meer...
 
Open Dag 2016: het Radulphus College volop in de belangstelling!
zondag 20 maart 2016 23:59

Net zoals de voorgaande edities kon de open dag van zaterdag 19 maart 2016 rekenen op een grote belangstelling van ouders en potentiële nieuwe leerlingen. Honderden ouders en RC-leerlingen in spe kwamen een kijkje nemen en kennis maken met het Radulphus College. In de lokalen werd in vogelvlucht uitleg gegeven van de vakken die op onze school aangeboden worden. Zo konden met name de jonge bezoekers een goede indruk vormen van de school die zij wellicht vanaf augustus aanstaande iedere dag zullen gaan bezoeken.

Een woord van dank aan alle leerlingen en leraren die hebben bijgedragen om de open dag succesvol te laten verlopen.

Op de foto's een impressie van de open dag.

Lees meer...
 
Student Exchange op Sint Maarten
vrijdag 18 maart 2016 09:17

De Student Exchange tussen Curaçao en Sint Maarten zet zich voort. De leerlingen van het Milton Peters College zijn nu de gastheren en -dames van de leerlingen van het Radulphus College. Als onderdeel van het programma op Sint Maarten bezochten de leerlingen van beide scholen het gerechtsgebouw van Sint Maarten. Daar mochten ze een rechtszaak gedeeltelijk volgen. Daarnaast hadden ze een gesprek met de vice voorzitter van het gezamenlijke hof van justitie.

Met dank aan de heer Percy Werners

 
V6 Actief Tijdens CuraDoet 2016
zondag 13 maart 2016 22:36

De leerlingen van V6 hebben op zaterdag 12 maart tijdens CuraDoet de handen flink uit de mouwen gestoken. Ze hebben een gedeelte van de 5 hectare grond van het kampeercentrum Ronde Klip schoongemaakt."They were on a mission!".

De beheerder, mr. Rusch, was zeer tevreden en V6 kan met een vermoeide maar zeer tevreden blik, terug kijken op een zeer geslaagde dag.

Lees meer...
 
Radulphus doet Glorieux!
zondag 13 maart 2016 22:10
Dit jaar hebben 150 leerlingen en docenten van het Radulphus College de kleuterschool van Glorieux College te Brievengat de helpende hand geboden.
 
Omdat deze leerlingen en docenten in april aanstaande naar Nederland gaan voor twee studiereizen (de HBO-Tour voor havo 4 & de NL-studiereis voor vwo 5), wilden ze iets terug doen voor de gemeenschap. De organisatie van CURA DOET heeft ons geweldig geholpen en er zijn nieuwe vriendschapsbanden tussen beide scholen ontstaan.
Lees meer...
 
Gratis Concert voor Justin Penso een Groot Succes!
zondag 28 februari 2016 22:32

Zaterdag 27 februari hebben de leerlingen en leerkrachten van het Radulphus College en het Vigdis Jonckheer Mensing College samen met de Muziekschool in Emmastad voor Justin Penso een concert georganiseerd. De avond was bedoeld om Justin een hart onder de riem te steken. Om hem te laten zien hoe iedereen met hem meeleeft en aan hem denkt.

Lees meer...
 
Dienstmededelingen
donderdag 18 februari 2016 21:35

Open dag Radulphus College: 19 maart 2016

Dit jaar valt de Open Dag van het Radulphus College op zaterdag 19 maart aanstaande. Alle aanstaande leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden die overwegen zich in te schrijven bij het Radulphus College, zijn van harte welkom.

 

Correctie: eerste schooldag van schooljaar 2016-2017

De eerste schooldag 2016-2017 is NIET donderdag 4 augustus 2016, zoals in het Vademecum staat aangegeven. De juiste datum van de eerste schooldag is: donderdag 11 augustus 2016.

 

 
UvA op bezoek bij RC
donderdag 18 februari 2016 19:26

Op dinsdag 2 februari 2016 bezochten vier studenten van de Universiteit van Amsterdam onze school. Deze vier studenten lopen stage bij CARMABI als onderdeel van het vak Coral Reef Ecology, die ze in Nederland hebben gevolgd. 

Op die dag hadden ze een presentatie gehouden voor de leerlingen van havo 4 en vwo 5 die biologie hebben. De leerlingen hadden informatie gekregen over de opleiding en het onderzoek van deze studenten. De studenten doen onderzoek naar o.a. de morfologie van koralen, aantal en habitat van de verschillende soorten sponzen en de inhoud en snelheid van het vloeistof die sponzen opnemen en afgeven.

Lees meer...
 
Schema 3de toetsperiode 5HAVO en 6VWO
donderdag 11 februari 2016 10:18

De schema's voor de 3de toetsperiode voor 5HAVO en 6VWO zijn beschikbaar voor downloaden.

Gebruik een van de onderstaande links om jou schema te downloaden:

Veel succes met de toetsen!

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 7 van 24