A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 157 gasten online
Justin Penso: De Dapperste Jongen van de Klas
dinsdag 26 april 2016 03:47

Onze Justin Penso heeft het leven op aarde verruild voor het hiernamaals. Hij was met kop en schouders de dapperste jongen in de klas. Jarenlang streed hij, vaker dan niet met een glimlach op het gezicht, tegen zijn ziekte. Maar op 25 april 2016 had hij het niet meer. Omringd door zijn dierbaren, gaf hij de geest.

Justin was ondanks alles het zonnetje in huis en op school. Met zijn glimlach wekte hij de indruk alles onder controle te hebben terwijl velen in zijn omgeving wisten welke uitdaging hij iedere dag opnieuw confronteerde. De dapperste jongen van de klas is nu heen gegaan. Voor ons laat hij als voorbeeld achter van hoe wij met tegenslag moeten omgaan: met kracht, moed en een glimlach.

Justin Penso laat een groot gat achter. De gemeenschap van Radulphianen, jong en oud, zal hem missen.

Let’s celebrate his life! De onderstaande foto's geven een indruk van hoe wij Justin gekend hebben en dicht bij ons hart zullen houden.

Lees meer...
 
Klachtenprocedure Oudervereniging Radulphus College
dinsdag 26 april 2016 12:04

Ouders sluiten zich om tal van redenen aan bij een oudervereniging. Een ervan is om middels een dergelijke organisatie van ouders een soort spreekbuis te hebben, een organisatie die niet alleen de wensen, verbetervoorstellen of specifieke vragen, maar ook het ongenoegen van de ouders in behandeling kan nemen en daar waar nodig kan overbrengen naar de schoolleiding, het schoolbestuur of de Minister. Ouders moeten er echter wel op bedacht zijn dat de oudervereniging niet bevoegd en niet in staat is om concrete klachten over personen (leerkracht of schoolleiding) in behandeling te nemen.

Lees meer...
 
WO-Tour 2016 Dag 10: Groningen, Amsterdam en Den Haag
maandag 25 april 2016 16:27

Maandag 25 april, 2016, de laatste echte dag voor wat betreft bezoeken aan scholen. De dag is vroeg begonnen met een bezoek aan de Rijks Universiteit Groningen. Ontvangst in de Senaatszaal was grandioos.

Lees meer...
 
WO-Tour 2016 Dag 6: Erasmus Universiteit en Ministerie van OCW
vrijdag 22 april 2016 15:00
Leerlingen 5 VWO Radulphus College @ Erasmus University, Rotterdam

Donderdag 21 april,2016 zijn we de dag begonnen met een bezoek aan de Erasmus University. Daar werden de leerlingen weer warm ontvangen door dhr. Hoogendoorn en enkele studenten. Natuurlijk werden we weer verblijd met het bezoek van enkele oud-leerlingen van onze school. Het is altijd weer leuk te zien en te horen dat het goed gaat met hun. Klik op lees meer voor meer foto's van de activiteiten die achter ons liggen.

Lees meer...
 
WO-Tour 2016 Dag 1: Bezoek aan Maastricht
dinsdag 19 april 2016 15:38

Na het verkennen van Amsterdam en Tilburg, en natuurlijk even wennen aan de kou, is het maandag de eerste echte dag van de WO-tour. Het eerste bezoek was aan Maastricht.

Lees meer...
 
WO-Tour 2016: Vertrek naar Nederland
vrijdag 15 april 2016 14:24

Het Radulphus College gaat alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar op studiereis. Op 15 april 2016 vertrok de nieuwste lichting van 5 VWO leerlingen richting Nederland. Het gaat om een groep van 84 leerlingen en docenten.  In 12 dagen tijd worden verschillende universiteiten van Groningen tot Leuven (België) bezocht. Tijdens de reis zullen de leerlingen kennis en ervaring op doen over het leven als student.

Lees meer...
 
HBO Tour 2016: Het zit erop!
zondag 10 april 2016 11:23
Het zit erop! De HBO-Tour is ten einde en iedereen is weer heelhuids terug!

De laatste dagen: tomaten, scholen (what else is new) en FUN! Aan de foto’s te zien was vooral Duinrell een groot succes! Complimenten (van de mensen van TomatoWorld), verbazing (over een boekenloze school) en hard werken (tja, de huisjes moesten schoon achtergelaten worden) allemaal onderdelen van het programma.

Kortom, de dames en heren hebben genoten maar vooral ook flink wat ervaringen opgedaan.

Lees meer...
 
HBO-Tour Radulphus College 2016 van start
maandag 04 april 2016 21:36

Op vrijdag 1 april is de HBO-Tour Radulphus College 2016 van start gegaan. Dankzij de uitstekende voorbereidingen van de KLM en de Curaçaose immigratiedienst, verliepen het inchecken en de controles op Hato prima en vlot.

Na de eerste familyday op zondag, is de eerste ‘echte’ dag begonnen bij de Hogeschool Utrecht en Hogeschool Inholland Diemen/Amsterdam. Veel informatie, veel landelijke regels en heel veel opleidingen die gekozen kunnen worden.

Lees meer...
 
Rooster herkansingen is online
woensdag 30 maart 2016 23:18


Het rooster voor de herkansingen is online en kan hier gedownload worden.

Heeeel veeeel succes!

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 6 van 24