A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 135 gasten online
Waar we het voor doen: ook in 2016 een feest van succesvolle leerlingen
zaterdag 18 juni 2016 14:54

Weer een jaar voorbij! Weer een jaar hard gewerkt. Je wou het heel graag en zie "hard work pays off". Gefeliciteerd met het behaalde resultaat! Well done! 

En nu, op naar de volgende mijlpaal.
 
Namens de hele Radulphus familie 'a BIG high 5 to the Class of 2016'!
Klik op "lees meer" voor een foto-impressie.
Lees meer...
 
Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College 2016
dinsdag 14 juni 2016 13:04

Ook het schooljaar 2015-2016 werd door de derde klassen van het Radulphus College het vak Beeldende Vorming afgesloten met de eindpresentatie: de modeshow Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College 2016. Tijdens de derde en vierde periode zijn de leerlingen in kleine groepjes bezig geweest met dit project.

 

De podiumpresentatie was de afsluiting van dit gehele proces: alle leerlingen van de derde klassen lieten hun producties zien tijdens de Catwalk Reseen & Recycled Radulphus College 2016 onder de overdekte van het Radulphus College. De foto’s geven een impressie van van dit grootse spektakel.

 

De docenten mevrouw Minerva Lauffer en mevrouw Jolien van Kesteren worden in het bijzonder bedankt voor hun wederom tomeloze inzet!

Lees meer...
 
De Leerlingenraad is op zoek naar nieuwe leden
maandag 30 mei 2016 23:29
 
Wil je meer betekenen voor de school en voor je medeleerlingen?
Dit is je kans! Laat van je horen! Geef je op voor de leerlingenraad.
Stuur een mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  waarin je ons vertelt hoe je heet, hoe oud je bent en in welke klas je zit. En natuurlijk ook waarom je toe wil treden tot de leerlingenraad. Doe dat snel!
 
Klas V3F/HRlo in weekendhuis Banda Bou
maandag 16 mei 2016 09:28
Inmiddels is het een een soort traditie geworden, dat mentoren van onder meer de derde klassen een weekend met hun mentorleerlingen in een weekendhuis verblijven.
 
Van 13-15 mei 2016 was het de beurt aan de leerlingen van de mentorklas van mw Herndriks: klas V3F/HRlo heeft zich een weekend land vermaakt te Banda Bou. Spelletjes, zwemmen en natuurlijk zelf koken waren enkele van de bezigheden. Naast een bbq, pannenkoeken bakken en 'op tijd gaan slapen' stonden onder meer spelletjes op het programma.
Lees meer...
 
We gaan ervoor!
woensdag 11 mei 2016 22:53

Zenuwachtig waren ze vanmorgen, 11 mei 2016!

Maar het begin is goed gegaan. Iedereen, zowel HAVO als VWO, begon met Papiamentu. Daarna volgde Informatica in de middag, overigens het enige examen dat in de middaguren wordt afgenomen.

Wij wensen alle examenkandidaten van heel Curaçao maar vooral van het Radulphus College, heel veel succes!
 
De foto's hieronder geven een impressie van de eerste dag.
Lees meer...
 
Kunstvak Examen voor Schooljaar 2016 Uitgesteld
vrijdag 06 mei 2016 22:55

Aan de examenleerlingen Kunstvak en hun ouders,

Graag informeren wij  jullie over het volgende. Na acties van leerlingen heeft het RKCS een brief ontvangen van de plaatsvervangen minister van onderwijs, de heer Siegfried Victorina, gedateerd op 29 april 2016. Deze brief voegen wij toe. Een belangrijk citaat uit deze brief:

"U wordt bij deze officieel op de hoogte gesteld, dat het Kunstvak examen, ook voor schooljaar 2016, is uitgesteld."

Dit uitstel betekent dat het centraal examen Kunstvak voor de leerlingen dit jaar niet doorgaat. Het eindcijfer voor Kunstvak zal volgens de school dan bestaan uit het voor het Schoolexamen behaalde cijfer, zoals ook in 2015 het geval is geweest.

Wij hopen dat wij jullie hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Marion Thomasia-Keiren
Rector Radulphus College

 
Afscheid van Justin Penso
vrijdag 29 april 2016 09:53

De begrafenis van onze leerling Justin Penso is op zondag 1 mei in het World Trade Center. Vanaf 8.30 tot 11.30 uur is de condoleance. Vanaf 11.30-12.15 zijn er toespraken. De respons is vanaf 12.30-13.15 uur. Hierna vertrekt men naar de begraafplaats te Bottelier. Bij het World Trade Center staat een collectebus van het Ronald McDonald huis, waar u kunt doneren. Van onze leerlingen wordt gevraagd om in schooluniform naar deze bijeenkomst te komen.

De leerlingen van onze school kunnen wellicht met elkaar afspreken om gezamenlijk de bijeenkomst bij te wonen (in klasverband) of afzonderlijk (bijvoorbeeld met de ouders samen). Sommige mentoren zullen hierover overleggen met de klas. Vanwege de vakantie geldt dit niet voor alle klassen.

Lees meer...
 
Ballonnen en luid applaus voor Justin
donderdag 28 april 2016 20:59

Op donderdag 28 april 2016 werd er door een groot aantal leden van de Radulphus College familie, groots afscheid genomen van Justin Penso. Onder de overdekte namen een aantal leerlingen en docenten het woord om te danken dat zij Justin hebben mogen kennen. Justin heeft nimmer de moed opgegeven. Hij droeg zijn ontberingen dapper en met een glimlach. Hij was altijd vrolijk, ondeugend en hij wist altijd een manier te vinden om de dame van de kantine om te praten opdat hij toch zijn zin kreeg.

Lees meer...
 
Eerbetoon Justin Penso op het Radulphus College
woensdag 27 april 2016 12:33

Verdrietig zijn we. Onze leerling Justin Penso is op 25 april 2016 overleden. Hij was geliefd en werd bewonderd op het Radulphus College wegens zijn levendigheid, zijn grote doorzettingsvermogen en zijn dapperheid.

Op donderdag 28 april 2016 van 15.00-16.00 uur komen we met de leerlingen op school bij elkaar om samen te zijn en stil te staan bij wat Justin voor ons betekende.

Er is een elektronisch condoleanceregister aangemaakt voor Justin Penso. Iedereen die dit wil kan een boodschap achterlaten. Op school komt er ook een mogelijkheid voor schriftelijke condoleance.

Zegt het voort en kom!

Rector Marion Thomasia-Keiren

 

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 24