A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 142 gasten online
Introductiedag HAVO 4 2012
maandag 20 augustus 2012 09:17


Op vrijdag 10 augustus vond onze introductiedag 2012-2013 voor havo 4 plaats te Boca Sami en Kokomo Beach. Ik vond deze introductiedag bijzonder geslaagd! Wat mij opviel, waren de relaxte sfeer, de fanatieke inzet tijdens de spelletjes en de positieve houding van havo 4.

Een echtpaar te Boca Sami genoot uitbundig van de spelletjes op het strand en een Nederlandse toerist te Kokomo Beach vond dat onze leerlingen zich bijzonder netjes gedroegen!

Lees meer...
 
Uitwisseling CSG Reggesteyn Positief Verlopen
zondag 25 november 2012 09:25

Het zit er weer op. De uitwisseling met CSG Reggesteyn is afgelopen. Nou ja afgelopen. Hele leuke herinneringen en natuurlijk ook nieuwe vriendschappen. En niet te vergeten de muurschildering! Heb je die al gezien op de muur achter de meisjes toiletten onderweg naar lokalen 10, 11 en 12?

Er zijn heeeeel veel foto's gemaakt maar we kunnen natuurlijk niet alles laten zien. Daarom hier, met dank aan Kevin Franklin, een paar impressies.

Lees meer...
 
Beurzen voor de V.S. en de regio
zondag 30 september 2012 04:00

De Stichting Studiefinanciering Curacao(SSC)weet nog niet op welke wijze beurzen zullen worden toegekend aan belangstellenden voor studies in Amerika en de regio.

Aankomende studenten, die in aanmerking willen komen voor een dergelijke beurs, kunnen zich wel laten registreren bij het kantoor van de SSC. De registratie is natuurlijk geen garantie, dat een beurs wordt toegekend.

De SSC werkt er momenteel hard aan om te komen tot een duidelijk beleid voor de toekenning van beurzen voor Amerika en de regio.

 
Samen 80 jaar bij de Radulphus Familie
dinsdag 02 oktober 2012 18:26

Image

Dinsdag 2 oktober was een memorabele dag. Op deze dag vierden er 3 leden van de Radulphus familie een jubileum. De heer Irving Wanga (docent natuurkunde) en Mw. Geraldine Ammerlaan (medewerkster administratie) vierden het heugelijke feit dat ze allebei al 30 jaar werken op het Radulphus College.

Lees meer...
 
Uitwisseling CSG Reggesteyn-Radulphus College
zaterdag 01 september 2012 06:16

Voor leerlingen uit de vierde klassen havo & vwo wordt dit schooljaar een uitwisseling opgezet met het CSG Reggesteyn  te Nijverdal. De Uitwisseling CSG Reggesteyn-Radulphus College vindt plaats op initiatief van en in samenwerking met het Comité Koninkrijksrelaties. Het voornaamste doel van deze uitwisseling is het kweken van onderling begrip binnen het Koninkrijk en respect voor elkaars cultuur. ‘Cultuur' is dan ook het centrale thema van de uitwisseling.

Lees meer...
 
Huldiging RC Leerlingen 2011-2012
donderdag 26 april 2012 16:49

ImageHierbij wil de directie je uitnodigen voor een gezellig samenzijn onder de overdekte op vrijdag 27 april 2012 van 18.00 – 20.00 uur .

Ruim 200 leerlingen zijn door de docenten uitgekozen vanwege een bijzondere prestatie gedurende het afgelopen schooljaar. Uit de geselecteerde leerlingen zullen we op die middag bekend maken wie de topprestatie heeft geleverd. Deze topprestatie kan op verschillende gebieden liggen: sportief, muzikaal, sociaal maar natuurlijk ook op het gebied van de studie.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 21 22 23 24 Volgende > Einde >>

Pagina 24 van 24