A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 153 gasten online
"The 70's Up To Now" met Big Band Dennis Aalse
vrijdag 02 december 2016 20:42

Op dinsdagavond vond in K-Center het schoolconcert plaats "The 70's Up To Now". Big Band Dennis Aalse werd bijgestaan door de fameuze zangers Kadir Snijder & Heinrich "Richi Rich" Pieters. De leerlingen van havo 4 & vwo 4 konden bijna twee uur lang genieten van allerlei muziekstijlen. Het concert maakt onderdeel uit van de serie ervaringsmomenten voor het vak CAV.

Lees meer...
 
Brugklassen naar expositie over George Maduro
vrijdag 02 december 2016 15:38

Onlangs bezochten de brugklassen van het Radulphus College bij de Biblioteka Nashonal Kòrsou de expositie over George Maduro , verzetsheld van Curaçao.

De klassen kregen eerst een video te zien over George Maduro vanaf zijn geboorte tot zijn dood, over wie hij precies was en over wat hij betekende voor het verzet in Nederland gedurende de Tweede Wereldoorlog. Daarna kregen de leerlingen een rondleiding van een gids langs de expositie. Hierbij werd er ook stilgestaan bij de oprichting en betekenis van de miniatuurstad Madurodam in Den Haag.

Lees meer...
 
Excursie Otrabanda voor de derde klassen
vrijdag 02 december 2016 20:02

Ook dit jaar vond de excursie Otrabanda plaats voor alle leerlingen van de derde klassen. Onder begeleiding van de docenten van de secties aardrijkskunde, geschiedenis en kunst hebben de leerlingen kennis gemaakt met de rijke historie en de unieke opbouw van Otrabanda.

Lees meer...
 
Jeep Safari als Klassenactiviteit V3G
maandag 28 november 2016 20:20

Op zaterdag 26nov16 heeft mw. Sewdien als mentor van klas V3G/SDsk een Jeep Safari georganiseerd als klassenactiviteit. Collega Hanst was de tweede begeleider van deze enthousiaste groep leerlingen.

Lees meer...
 
Aangepaste Versie Jaarplanning 2016-2017
woensdag 26 oktober 2016 18:25

In verband met de storm en de verkiezingen zijn de toetsdata van periode 1 aangepast; daarover heeft u eerder een brief van de rector ontvangen.

Een en ander betekent dat ook andere data verschuiven, zoals die van de uitreiking van het rapport en van de ouderavond naar aanleiding van de resultaten van periode 1.

Hier vindt u een aangepaste versie van de jaarplanning 2016-2017 vanaf het begin van periode 2 tot en met de kerstvakantie. Let u alstublieft goed op de nieuwe data.

Na de kerstvakantie beginnen we op 5 januari 2017 met periode 3. Vanaf daar geldt weer de oude planning zoals u die in het Vademecum terugvindt.

 
Juf. H​endriks beklimt met haar mentorklas 5-maal de Christoffelberg
maandag 24 oktober 2016 21:20

Op zaterdag 22 oktober 2016 was het de vijfde keer, dat collega Marleen H​endriks met haar mentorklas de Christoffelberg ​heeft ​beklommen.​ Daarna is de klas gaan ontspannen en lunchen bij Grote Knip.

Lees meer...
 
Spantenbier Eerste Fase Nieuwbouw Radulphus College
vrijdag 21 oktober 2016 19:40

Op 21 oktober 2016 is met spantenbier gevierd, dat het hoogste punt was bereikt van de eerste fase van de nieuwbouw van het Radulphus College. Deze eerste fase behelst de bouw van vier nieuwe leslokalen en een toilettengroep aan de westzijde van de school.

Lees meer...
 
Paarse Pinken Tegen Polio: Minister Rhuggenaath op Bezoek
dinsdag 18 oktober 2016 09:47

Op 17 oktober 2016 was de Minister van Economische Zaken, de heer Eugene Rhuggenaath, op bezoek bij ​de jongerengroep InterAct van ​het Radulphus College.​ Interact is de jongste groep van de​ ​Rotarians van Rotary Club Curaçao​ ​en is bestemd voor jongeren tussen de 14-18 jaar; ongeveer 45 leerlingen van het Radulphus College hebben zich aangemeld voor InterAct. De jongeren zetten zich in voor de gemeenschap, maar ze leren onder andere ook hoe ze moeten vergaderen, notuleren, financiën beheren en in het openbaar moeten spreken.

Lees meer...
 
Nieuwe Planning Toetsweek
dinsdag 04 oktober 2016 09:24

Zoals bekend waren de scholen op 30 september gesloten vanwege de verwachte storm en zijn de op die dag geplande verkiezingen uitgesteld. Daardoor zijn de scholen deze week op woensdag 5 oktober en op donderdag 6 oktober dicht, terwijl in deze week toetsen waren gepland.

De directie heeft vandaag besloten dat vanwege deze omstandigheden de nieuwe planning als volgt zal zijn:

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 24