M E D E D E L I N G E N

A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 5 gasten online
Uitreiking Eerste Radulphus Kalender 2015
zondag 23 november 2014 23:26
De eerste Radulphus Kalender 2015 is uitgereikt aan de heer Randy Hollander, voormalig docent aan het Radulphus College. De heer Hollander is verantwoordelijk voor de prachtige foto's op deze kalender van allerlei onbekende stranden en baaien van Curacao. Uit handen van de heer Gomez ontving de heer Hollander het eerste exemplaar namens de directie van het Radulphus College. 
 
Ook dit jaar heeft onze school weer de fameuze Radulphus Kalender geproduceerd. Sinds 2010 wordt deze kalender jaarlijks geproduceerd, zodat wij fondsen kunnen vergaren voor belangrijke schoolactiviteiten.
Lees meer...
 
Sporten is gezond
zondag 23 november 2014 22:05

Op vrijdag 7 november was het zover: een voetbaltoernooi was georganiseerd waarin de leerlingen tegen de docenten van het Radulphus College aantraden. Er werden wedstrijden gespeeld van telkens tweemaal tien minuten.  De strijd was inspannend en iedereen zette zijn beste beentje voor.

Van het docententeam mag bijzondere vermelding worden gemaakt van de inspanningen van juffrouw De Haseth en juffrouw Sluis. Meneer Kappelhof bleek te beschikken over talenten als doelman en de heer Visser wist de bal regelmatig voor het doel van de tegenpartij te krijgen.

Lees meer...
 
Bezoek van de Minister van Onderwijs aan het RC
zondag 23 november 2014 21:54

Op 10 november 2014 was op onze school de minister van Onderwijs, mw. Irene Dick, op visite, samen met dhr. Herman George. Ook mw. Lombardi en dhr. Haseth van het RK Schoolbestuur waren aanwezig, plus een fotograaf om het bezoek vast te leggen.

Onder leiding van de architect, dhr. Van Werkhoven, werden de minister en dhr. George op de hoogte gesteld van de vorderingen met de dakrenovatie. Zoals u weet levert de overheid het geld voor deze renovatie en men wil zich ervan vergewissen dat dit geld goed wordt besteed.

Lees meer...
 
Lokaal 23 in een Nieuw Jasje
zondag 23 november 2014 21:40
Op vrijdag 21 november hebben de leerlingen van klas B2G en hun mentor de heer Faria de Bilhim lokaal 23 in een nieuw jasje gestoken. Zoals duidelijk blijkt uit de foto's is de nieuwe blauwe kleur duidelijk een verbetering: fris, netjes en natuurlijk prestatie verhogend!
 

Eerst goed schoongemaakt en daarna professioneel geverfd.  Klas B2G en mentor: Masha Pabien! Good job!

Klik op "Lees meer" voor foto's.

Lees meer...
 
Schema's 2de Toetsperiode Online!
maandag 17 november 2014 12:44
De roosters voor de tweede toetsperiode staan op de website. Je treft ze in de linkermarge van de website aan, onder het kopje "Downloads".
 
Deze toetsperiode loopt van din 09 dec '14 t/m woe 17 dec '14 (zeven dagen)
De toetsloze periode loopt van din 02 dec t/m maa 08 dec '14.
 
Op donderdag 18 dec '14 staat de kerstviering gepland. Over de kerstviering volgt spoedig meer informatie.
 
V3F: Reaching Higher!
zondag 02 november 2014 21:54
Op zaterdag 18 oktober 2014 heeft de mentor van klas V3F/HRlo, mw Hendriks, een bijzondere klassenactiviteit voor haar mentorklas georganiseerd.
 
Met de hulp van vele ouders hebben de leerlingen van klas V3F in alle vroegte de Christoffelberg beklommen! Terwijl waarschijnlijk meer dan de helft van Curacao nog rustig lag te slapen, waren de leerlingen reeds begonnen met het beklimmen van de berg: 375 meter hoog.
Lees meer...
 
Balada di Pluisje op het Radulphus
zondag 19 oktober 2014 21:59

UPDATE: nu mét Samenvatting Balada di Pluisje

De afgelopen week stond voor alle 4e klassen, toneel op het programma. Dinsdag, woensdag en donderdag hebben de leerlingen van het vak CAV het 7e & het 8e lesuur kunnen kijken naar een toneelstuk dat speciaal geschreven is om in de klas op te voeren.

Natuurlijk was het warm en natuurlijk was het voor sommigen in een vrij lesuur maar hoe vervelend dan ook, daar was, zodra het toneelstuk begon, eigenlijk niets van te merken. 

Lees meer...
 
Radulphusdag 2014: Dushi yu!
donderdag 16 oktober 2014 20:22
Op vrijdag 3 oktober 2014 vond de jaarlijkse Radulphusdag plaats. Dit jaar was ervoor gekozen om de Baaidag direct na de eerste toetsweek te laten plaatsvinden. Ontspanning na zware inspanningen dus. 
 
Anders dan voorgaande jaren vond de Radulphusdag plaats op het strand van Cas Abao. Het gehele strand was gereserveerd voor de ruim 1.100 leerlingen en 75 personeelsleden van het Radulphus College. A private party for RC: suave, vet en cool master!
Lees meer...
 
Het LeerlingVolgSysteem 2014-2015
maandag 15 september 2014 21:39

Ouders en leerlingen, het LVS is weer in de lucht. In het LVS worden de cijfers per leerling getoond. De  notities en absentiegegevens zijn ook te zien. Inmiddels worden de eerste resultaten van de toetsen verwerkt. Het is van belang de cijfers bij te houden. Klik linksboven op LVS.LVS check

Wij weten dat het LVS absoluut een “facelift” nodig heeft. We hopen dan ook dit schooljaar een nieuw cijferadministratiesysteem te kunnen aanschaffen.

Ouders loggen in met de ouderlogin. Leerlingen kiezen voor de leerlinglogin. De inlogcodes voor de ouders zijn op de eerste ouderavond uitgedeeld. Leerlingen krijgen de inlogcode via de mentor. Is de inlogcode onbekend, dan vragen wij te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld de naam van de leerling en de klas.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 10