M E D E D E L I N G E N

A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 9 gasten online
Kalenderverkoop in Albert Heijn
maandag 08 december 2014 00:11

Inmiddels is het bekend dat het RC al een tijdje bezig is met allerlei fundraising activiteiten. De verkoop van de 2015 fundraising kalenders verloopt gestaag. Afgaande op de verkoopcijfers kan niet anders gesteld worden dan dat de kalenders ook dit jaar populair zijn.

De kalenders zijn een uitstekend cadeau voor onder de kerstboom, bijvoorbeeld. Voor kalenders kunt u bij onze administratie (telefoon: 737-6008 of 737-6044) en bij de 5 VWO en 4 HAVO leerlingen terecht.

Lees meer...
 
Trekking loterij Radulphus College
vrijdag 05 december 2014 13:36
Op 5 december 2014 heeft tijdens de pauze de trekking plaatsgevonden van de loterij van het Radulphus College. De trekking werd verricht door notaris J. Kleinmoedig.
 
De prijswinnaars kunnen hun prijzen komen ophalen bij de heer Van Bohemen. Het winnende lot moet worden ingeleverd. 
 
Voor degenen die niet hieronder als prijswinnaar staan vermeld: Better luck next year!
Lees meer...
 
Uitreiking Eerste Radulphus Kalender 2015
zondag 23 november 2014 23:26
De eerste Radulphus Kalender 2015 is uitgereikt aan de heer Randy Hollander, voormalig docent aan het Radulphus College. De heer Hollander is verantwoordelijk voor de prachtige foto's op deze kalender van allerlei onbekende stranden en baaien van Curacao. Uit handen van de heer Gomez ontving de heer Hollander het eerste exemplaar namens de directie van het Radulphus College. 
 
Ook dit jaar heeft onze school weer de fameuze Radulphus Kalender geproduceerd. Sinds 2010 wordt deze kalender jaarlijks geproduceerd, zodat wij fondsen kunnen vergaren voor belangrijke schoolactiviteiten.
Lees meer...
 
De Beaux Souvenirs. . .
zondag 30 november 2014 21:50
Een leuk bericht van juffrouw Helm (HMfa):
 
Op de bijgaande foto staan huidige 6V leerlingen, niet zomaar een 6V groep, een speciale groep voor mij.
 
De meesten hebben het vak als deeltaal(FA1) afgerond maar zijn nog steeds lid van mijn fanclub, een groepje volgt nog steeds Frans (6V FA totaal) en een enkeling komt gewoon voor de sfeer en om gedag te zeggen. .
 
Lees meer...
 
Radulphus College Geeft Gul!
zondag 30 november 2014 21:41

De afgelopen maand hebben de leerlingen van het Radulphus College handjes kunnen verkopen om zo te helpen geld in te zamelen voor het Ronald MacDonald House op CuraƧao. De inzet van de leerlingen heeft een mooi bedrag opgeleverd van  NAfl.8431!

Vrijdag 28 november j.l. is de cheque overhandigd aan de vrijwilligers van het Ronald McDonald House. De cheque werd door Justin Penso (1A) overhandigd in het bijzijn van onze Rector en Mw. Cardoze.

Lees meer...
 
Sporten is gezond
zondag 23 november 2014 22:05

Op vrijdag 7 november was het zover: een voetbaltoernooi was georganiseerd waarin de leerlingen tegen de docenten van het Radulphus College aantraden. Er werden wedstrijden gespeeld van telkens tweemaal tien minuten.  De strijd was inspannend en iedereen zette zijn beste beentje voor.

Van het docententeam mag bijzondere vermelding worden gemaakt van de inspanningen van juffrouw De Haseth en juffrouw Sluis. Meneer Kappelhof bleek te beschikken over talenten als doelman en de heer Visser wist de bal regelmatig voor het doel van de tegenpartij te krijgen.

Lees meer...
 
Bezoek van de Minister van Onderwijs aan het RC
zondag 23 november 2014 21:54

Op 10 november 2014 was op onze school de minister van Onderwijs, mw. Irene Dick, op visite, samen met dhr. Herman George. Ook mw. Lombardi en dhr. Haseth van het RK Schoolbestuur waren aanwezig, plus een fotograaf om het bezoek vast te leggen.

Onder leiding van de architect, dhr. Van Werkhoven, werden de minister en dhr. George op de hoogte gesteld van de vorderingen met de dakrenovatie. Zoals u weet levert de overheid het geld voor deze renovatie en men wil zich ervan vergewissen dat dit geld goed wordt besteed.

Lees meer...
 
Lokaal 23 in een Nieuw Jasje
zondag 23 november 2014 21:40
Op vrijdag 21 november hebben de leerlingen van klas B2G en hun mentor de heer Faria de Bilhim lokaal 23 in een nieuw jasje gestoken. Zoals duidelijk blijkt uit de foto's is de nieuwe blauwe kleur duidelijk een verbetering: fris, netjes en natuurlijk prestatie verhogend!
 

Eerst goed schoongemaakt en daarna professioneel geverfd.  Klas B2G en mentor: Masha Pabien! Good job!

Klik op "Lees meer" voor foto's.

Lees meer...
 
Schema's 2de Toetsperiode Online!
maandag 17 november 2014 12:44
De roosters voor de tweede toetsperiode staan op de website. Je treft ze in de linkermarge van de website aan, onder het kopje "Downloads".
 
Deze toetsperiode loopt van din 09 dec '14 t/m woe 17 dec '14 (zeven dagen)
De toetsloze periode loopt van din 02 dec t/m maa 08 dec '14.
 
Op donderdag 18 dec '14 staat de kerstviering gepland. Over de kerstviering volgt spoedig meer informatie.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 10