M E D E D E L I N G E N

A G E N D A

Geen evenementen

Z O E K E N

 
We hebben 6 gasten online
Voor een goede studievoorbereiding: Startstuderen.nl
donderdag 27 maart 2014 15:34

Op 11 maart lanceerde mevrouw Jet Bussemaker, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van Nederland, de website Startstuderen.nl. De website helpt aankomende studenten op weg bij het kiezen van een studie in het hoger onderwijs en alles wat daarbij komt kijken.

Startstuderen.nl is een centraal informatiepunt dat scholieren en studenten helpt bij het vinden van informatie voor een goede studievoorbereiding. Daarbij gaat het niet alleen om de studiekeuze, maar ook om geldzaken en huisvesting.

Lees meer...
 
Radulphus College versus Kolegio Alejandro Paula: 1-0!
woensdag 26 maart 2014 23:40

Woensdagmiddag 26 maart, SDK stadion. De meisjes van het Radulphus College voetbalden tegen het team van Kolegio Alejandro Paula. Het was een spannende wedstrijd tot in de laatste minuut!
Dankzij een goal van onze Ketsiah Nahr (H5) werd de wedstrijd door RC met 1-0 gewonnen! Een goeie en spannende wedstrijd dames. Pabien! Wasn't this your best game of this season? Good job! Ook de coach mw. Dorieke Heymans Proficiat for a job well done!

Met dank aan Nigelino Da Costa Gomez voor de prachtige foto's! Geniet ervan.

Lees meer...
 
RC doet ook Cura Doet
woensdag 26 maart 2014 10:00
30 leerlingen van VWO-5 deden zaterdag 22 maart mee met de actie CURA DOET. Onder leiding van Fitzgerald Koolman uit klas V5B hebben zij het kantoor van 'Stichting Karchi 60+' geschilderd. Vol enthousiasme zijn de leerlingen vrijwilliger geweest. Deze dag was succesvol en gezellig! 
 
Good job guys, and girls!
 
dsc 0771 1
 
Lees meer...
 
Teenerparade 2014: Radulphus College beste "Back to Basics" groep
zondag 02 maart 2014 18:41

SPECIAL UPDATE: Voor de Tienerparade 2014 werden onlangs prijzen uitgedeeld aan de beste deelnemende groepen. Het Radulphus College werd uitgeroepen tot "Groep van het Jaar" in de "Back to Basics" categorie. De jury was met name onder de indruk van de mooie head en hand pieces die de groep in de parade met zich meedroeg. Pabien!

Lees meer...
 
Bijeenkomst Centrale VerwijzingsCommissie
woensdag 19 februari 2014 15:00

Op donderdag 6 februari 2014 vond er op het Radulphus College een bijeekomst plaats van de Centrale VerwijzingsCommissie voor leerlingen van het vsbo-tkl+. De decanen van de verschillende VSBO scholen kwamen bijeen om zich te laten voorlichten over verwijzingen. (Foto: David Homoet)

 
Afname BeroepenInteresseTest in februari & maart
zaterdag 15 februari 2014 15:20

In de derde klassen bereiden we elk jaar onze leerlingen voor op de keuze van de profielen. Over het afnemen van een BeroepenInteresseTest/BIT berichten wij u het volgende.

Het derde leerjaar, havo 3 & vwo 3, staat voor een belangrijk deel in het teken van de keuze van de profielen. Met de vakken van het te kiezen profiel zullen de leerlingen uiteindelijk hun havo- of vwo-diploma halen. Onze decanen mevrouw Cardoze en mevrouw Sewdien zijn gestart met de voorlichtingsavonden voor de ouders over de profielkeuzes; komende week zullen nog vier klassen door hen worden ingelicht over de profielkeuzes.

Lees meer...
 
Valentine's Day 2014
vrijdag 14 februari 2014 08:58

Veel rode rozen, veel cupcakes en heel veel andere cadeaus. Valentijnsdag 2014 werd uitgebreid gevierd op het Radulphus! Op de beste school aan de Cas Coraweg was rood vandaag de meest gedragen kleur. Hartjes hier, hartjes daar, overal hartjes. Sommige leerlingen liepen rond met bossen rozen. Hopi secret lovers! 

Lees meer...
 
Wij zijn van het Radulphus. Kom jij er ook bij?
woensdag 12 februari 2014 21:51

Op zaterdag 8 februari jongstleden vond de jaarlijkse Open Dag van het Radulphus College plaats. Basisscholen en vsbo-scholen (voor leerlingen die naar havo 4 willen gaan) waren tijdig ingelicht over deze Open Dag. Ook via de media waren persberichten verspreid en talloze advertenties verschenen in diverse kranten.

Lees meer...
 
De Allernieuwste Downloads Nu Beschikbaar!
maandag 10 februari 2014 23:05

De afgelopen dagen zijn een aantal nieuwe downloads via onze website beschikbaar gesteld. Het gaat om informatie betreffende profielwerkstukken, info over Wiskunde A/B voor HAVO en VWO en de nieuwste proefwerkroosters.

Je vindt ze allemaal terug in de linkerkantlijn van de website onder het kopje "DOWNLOADS" maar hier hebben we ze voor het gemak nog maar een keer bijeengebracht.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 7