M E D E D E L I N G E N

A G E N D A

wo okt 01
Toetsweek 1
do okt 02
Toetsweek 1
vr okt 03 @08:00 -
Radulphusdag
za okt 04 @08:00 -
Inhaalochtend
ma okt 06
Tussenvakantie
di okt 07
Tussenvakantie
wo okt 08
Tussenvakantie
do okt 09
Tussenvakantie
vr okt 10
Tussenvakantie
ma okt 13
Begin Periode 2

Z O E K E N

 
We hebben 8 gasten online
Ze benne weer mooi dit jaar! Ze komen er weer aan, probechá!
maandag 22 september 2014 15:24

De fameuze Radulphus Kalender 2015 zal na de oktobervakantie op school worden afgeleverd.

Dit jaar kost deze prachtige kalender slechts ANG 25 per stuk. De opbrengsten komen ten goede aan de NL-studiereis 2015 voor leerlingen van VWO 5, en aan de leerlingen van HAVO 4 & VWO 4 die meedoen aan de Student Exchange met CSG Reggesteyn.

Alle foto's zijn gemaakt door ex-collega Randy Hollander, docent lichamelijke opvoeding.

Lees meer...
 
Het LeerlingVolgSysteem 2014-2015
maandag 15 september 2014 21:39

Ouders en leerlingen, het LVS is weer in de lucht. In het LVS worden de cijfers per leerling getoond. De  notities en absentiegegevens zijn ook te zien. Inmiddels worden de eerste resultaten van de toetsen verwerkt. Het is van belang de cijfers bij te houden. Klik linksboven op LVS.LVS check

Wij weten dat het LVS absoluut een “facelift” nodig heeft. We hopen dan ook dit schooljaar een nieuw cijferadministratiesysteem te kunnen aanschaffen.

Ouders loggen in met de ouderlogin. Leerlingen kiezen voor de leerlinglogin. De inlogcodes voor de ouders zijn op de eerste ouderavond uitgedeeld. Leerlingen krijgen de inlogcode via de mentor. Is de inlogcode onbekend, dan vragen wij te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld de naam van de leerling en de klas.

Lees meer...
 
Toetsweek 1 roosters online
donderdag 11 september 2014 21:35

De eerste lesweken zijn achter de rug. Zo staat de eerste toetsweek ook weer voor de deur. We beginnen op donderdag 25 september (de brugklassen een dagje eerder).
Dus zet ‘m op en doe je best!

Kijk links in de sectie downloads voor de toetsroosters.

En daarna.......... 3 oktober Radulphus Dag  2014 op Cas Abao, See you there!

 
Een mooi nieuw dak
donderdag 11 september 2014 22:12

Voor wie het nog niet wist: het Radulphus College krijgt nieuwe daken. Dat is een hele operatie. Telkens wordt een deel aangepakt. Het deel van het dak boven de lerarenkamer en de drie naastliggende lokalen is als eerste aan de beurt.

Om te beginnen verhuizen de leerlingen  de tafels en de stoelen uit de lokalen naar drie noodlokalen. De bouwmeesters bepalen wat er in welke volgorde gebeuren moet. Het dak krijgt een nieuw beschot. En vervolgens worden alle pannen vernieuwd. Alles verloopt volgens plan. Goed werk hoor mannen!

Lees meer...
 
Gezelligheid bij ASW
zondag 31 augustus 2014 21:35

Afgelopen week is tijdens de lessen ASW door de leerlingen samengewerkt: leerlingen in groepjes bij elkaar zaten met hun kaftpapier, rolletjes plakband, etiketjes en het nodige snoepgoed, om gezamenlijk met elkaar boeken te kaften. 

De ASW-docent geeft aan dat deze activiteit goed past bij de doelstellingen van het vak ASW. Niet alleen krijgen de leerlingen de boodschap mee dat kaften van boeken nuttig en noodzakelijk is; ook leren zij elkaar al doende beter kennen, ze moeten elkaar helpen, en ze delen dingen met elkaar.  En zo is het: het zag er gezellig uit.

Lees meer...
 
De verbouwing is begonnen
zondag 31 augustus 2014 21:32

Het is eindelijke zo ver. De eerste verhuizing is gedaan. De noodlokalen zijn ingericht. De verbouwing is zichtbaar begonnen.

Er lopen allemaal heren zonder uniform door de school en op het dak. Waar ze allemaal me bezig zijn is voor ons niet echt duidelijk maar dat er wat gebeurt is wel te zien.

We hopen dat het snel gaat en dat alles weer snel 'normaal' is. Een pluspunt, de noodlokalen hebben allemaal airco!
 
 
De rector helpt een handje
maandag 25 augustus 2014 21:21

Hebben jullie dat gezien?

Onze rector stapt zelf in de bestelwagen om de boeken te gaan halen. Zou het daardoor sneller gaan? We zijn benieuwd! In ieder geval was het erg leuk om te zien.

 

 
Introductiedag H4 te Boca Sami & Kokomo Beach
zondag 24 augustus 2014 22:37

Op vrijdag 8 augustus 2014 vond de kennismakingsdag plaats voor de leerlingen van havo 4. Om het schooljaar actief te beginnen was er een doe-programma opgesteld door de mentoren en de docenten l.o.

Met bussen werden de leerlingen vervoerd naar Boca Sami. Tijdens de spelletjes op het strand van Boca Sami was de sfeer relax en direct werd duidelijk, dat deze H4 een positieve houding heeft.

Lees meer...
 
Introductiedag HV3 te Hofi Fidel
zondag 24 augustus 2014 22:23

Op vrijdag 15 augustus hielden de derde klassen van onze school hun jaarlijkse kennismakingsdag te Hofi Fidel. Alle zeven derde klassen hadden als opdracht om een compleet menu samen te stellen van een land dat eerder was gekozen door de klas. Frankrijk, Italie, Nederland en Spanje waren enkele van de gekozen landen. Tijdens de afgelopen week waren afspraken gemaakt wie wat zou kopen, wie wat zou meebrengen en wat de taakverdeling was tijdens het koken. Een deskundige jury onder leiding van de heer Wanga beoordeelde elke klas op verschillende aspecten.

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 9